JAARLIJKS VERLOF
Beste Klanten,
Ons jaarlijks verlof loopt van 18/09 tot en met 03/10
Op 04/10 zijn we opnieuw geopend.
Apéro Pallet minimum 2 personen | |
---|---|
Tapenade - charcuterie - Manchego - Burrata -Asian Sticks - Kroketje van de chef | |
Crunchy Sushi (veggie) |
Carpaccio Rund (Wagyu Nederland) | € 22,00 |
---|---|
Ruccola - tomaat - olijven | |
Duo fazant | € 22,00 |
everzwijn kroket | |
Buikspek van Duroc | € 22,00 |
Gamba split Yaki (3 stuks ) | € 24,00 |
Tartaar van Sint Jacobs | € 23,00 |
vrucht met Dolce Zero | |
Pomme Moscovite | € 28,00 |
met Royal Belgian Caviar Ossetra |
• Salades & Co • | |
---|---|
Salade Burrata (Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia) | € 22,00 |
Salade met Scampi en Mango | € 23,00 |
Salade met geitenkaas (Veggie!) | € 22,00 |
Salade linguine en gerookte kip | € 23,00 |
Smokey Veggie Burger | € 23,00 |
Risotto Boschampignons (Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië) | € 24,00 |
| |
| |
• Hoofdgerechten - Vlees • | |
Iberico Tomahawk 300 gr | € 35,00 |
Iberico varkensvlees komt van een varken met een autochtoon ras. Het behoort exclusief toe aan het Iberisch schiereiland en is zeer verschillend van het Europese blanke varken. Het Iberico varkensvlees heeft zijn kwaliteit te danken aan het klimaat , de vrijheid en het voedsel. | |
Burger van de chef | € 24,00 |
Gentse stoverij (Varkenswangen van Duroc D olive) | € 28,00 |
Frietjes-salade-mayonaise | |
Ossehaas Rubia Gallega | € 39,00 |
Frietjes-salade | |
Saint Louis cut Ribs | € 28,00 |
Krieltjes-Portobello-Lookboter | |
Tomahawk Black Angus 1,1 kg | € 45,00 |
Krieltjes spies-warme groenten-saus naar keuze | |
Wagyu F1 Bavette 600 Gram | € 55,00 |
Cote a los 1.1 kg dry aged 28 dagen | € 50,00 |
Krieltjes-warme groenten-saus naar keuze | |
Contra filet 300 gram dry aged 28 dagen | € 44,00 |
Spaanse zoete paprika/ krieltjes met bacon. De dunne lende. Aan het stuk heet het contra filet omdat het tegenover de haas (filet) in de rug ligt. | |
Black Angus: | |
we krijgen er maar niet genoeg van. Deze Black Angus runderen leven in totale vrijheid op de Portugese Azoren. We spreken hier van heus présalé rundsvlees, heel uitzonderlijk! Mooi dooraderd, zeer mals en wat een karaktervolle smaak. | |
Wagyu: | |
is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smakelijke rundvlees. Wagyuvlees is dan ook erg kostbaar. | |
Hereford: | |
is een runderras dat oorspronkelijk afkomstig is uit het zuidwesten van Engeland. | |
Sashi Beef: | |
is een zeer exclusief soort gerijpt (minstens 4 weken) rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct. | |
| |
| |
• Hoofdgerechten - Vis • | |
Roodbaars / Fondant aardappel / Rozemarijnboter | € 37,00 |
Gegrilde Reuze Gambas met look en tomaat, wilde rijst | € 39,00 |
Scampi (10stuks) in Gember / kokosmelk /frietjes | € 29,00 |
King Crab 300 gram / tomaat / look / rijst | € 79,00 |
Het vlees van de rode koningskrab heeft een heerlijke zoete smaak en bevindt zich in de poten van de krab. | |
| |
| |
• Hoofdgerechten - Pasta • | |
Secreto met Linguine en Aziatisch getinte groenten | € 28,00 |
De Secreto is een speciale snit van de schouder. Deze snit is alleen bij varkens te vinden. Men beschouwt dit stuk als het best bewaarde geheim van het varken. | |
| |
Al onze gegrilde gerechten worden met zorg bereid in onze Pira houtskooloven. Een unieke combinatie tussen de smaak van een BBQ & de sappigheid van een oven! |
Gentse Stoverij met frietjes | € 15,00 |
---|---|
Burger met frietjes | € 15,00 |
Kip met Appelmoes | € 15,00 |
Kaaskroket | |
1 stuk: € 9,00 /2 stuks: € 15,00 |
Treasure box (chocolade mousse) | |
---|---|
Desserts are the most crucial part of any meal. | € 12,00 |
• Never underestimate the power of chocolate • | |
Dame Blanche | |
Crunchy Chocolat Skull | |
• The Classics • | |
Citroensorbet | |
Kolonel met Rode bessen gin | |
Crème Brûlée | |
• Trends • | |
Espresso Martini | |
Pink Kiss | |
Mascarpone - framboos | |
Zin in nog een drankje? Vraag gerust voor een plaatsje in onze lounge. |
Secreto 07 | |
---|---|
Het begint allemaal met een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes. Deze worden met geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven en om de 2 dagen in de rijpingskast gedraaid. | |
Dolce Zero | |
De Dolce zero wordt gemaakt van de beste Simmental dunne lende en vervolgens droog gerijpt met mokka en hazelnoten voor 8 tot 9 weken | |
Enigma Picanha | |
Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets | |
Enigma Picanha | |
Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets |
Beste Klanten,
Ons jaarlijks verlof loopt van 18/09 tot en met 03/10
Op 04/10 zijn we opnieuw geopend.
21/10/2023 18u30
3-gangenmenu aan €75