Foodie Thursday : Elke donderdagavond
FOOD
BARBITES
Apéro Pallet minimum 2 personen | 15.00 |
---|---|
Tapenade - charcuterie - Manchego - Burrata -Asian Sticks - Kroketje van de chef | |
Premium Charcuterie | 24.00 |
Secreto 07 of Enigma Picanha | |
Sardinillas Felisa Gourmet met Bruscheta | 26.00 |
ideaal voor 2 of 4 personen |
STARTERS
Buikspek Duroc D olive traag gegaard / Teriyaki | 22.00 |
---|---|
Gambas Yaki split / tomaat / lookboter | 24.00 |
Duo Garnaalkroket 50% verse garnalen / kreeftkroket | 25.00 |
Ravioli secreto 07 / Consomme rund | 21.00 |
Carpaccio Rund Wagyu | 22.00 |
Secreto 07 | 24.00 |
gerijpte Rubia Gallega | |
Enigma Picanha | 24.00 |
gerijpte Picanha | |
Carpaccio tomaat / Burrata | 20.00 |
MAIN COURSES
Salades & Co | |
---|---|
Salade Burrata (Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia) | 22.00 |
Salade met Scampi en Mango | 23.00 |
Salade met geitenkaas (Veggie!) | 22.00 |
Salade linguine en gerookte kip | 23.00 |
Smokey Veggie Burger | 23.00 |
| |
| |
Hoofdgerechten - Vlees | |
Txogitxu kalf Cote A Los in de hoeveboter gebakken (min 2 personen 600 gram) | 38.00 |
Dit is geen ras maar wel een Baskisch kwaliteitslabel (San Sebastian, Spanje). De klemtoon ligt hier niet op de herkomst van het dier, maar op het behoud van de vakkennis van deze rijke streek. | |
Gentse stoverij (Varkenswangen van Duroc D olive) | 28.00 |
Frietjes-salade-mayonaise | |
Burger van de chef (Belfurn Angus 100% beef) | 23.00 |
Frietjes , Salade , spicy mayo | |
Ossehaas Rubia Gallega | 40.00 |
Frietjes-salade | |
Saint Louis cut Ribs | 28.00 |
Krieltjes-Portobello-Lookboter | |
Tomahawk Black Angus 1,1 kg | 45.00 |
Krieltjes spies-warme groenten-saus naar keuze | |
Wagyu F1 Bavette 600 Gram | 58.00 |
Cote a los 1.1 kg dry aged 28 dagen | 50.00 |
Krieltjes-warme groenten-saus naar keuze | |
Contre filet 300 gram dry aged 28 dagen | 45.00 |
Spaanse zoete paprika/ krieltjes met bacon. De dunne lende. Aan het stuk heet het contra filet omdat het tegenover de haas (filet) in de rug ligt. | |
Black Angus: | |
we krijgen er maar niet genoeg van. Deze Black Angus runderen leven in totale vrijheid op de Portugese Azoren. We spreken hier van heus présalé rundsvlees, heel uitzonderlijk! Mooi dooraderd, zeer mals en wat een karaktervolle smaak. | |
Wagyu: | |
is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smakelijke rundvlees. Wagyuvlees is dan ook erg kostbaar. | |
Hereford: | |
is een runderras dat oorspronkelijk afkomstig is uit het zuidwesten van Engeland. | |
Sashi Beef: | |
is een zeer exclusief soort gerijpt (minstens 4 weken) rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct. | |
| |
| |
Hoofdgerechten - Vis | |
Roodbaars op de wijze van onze chef | 38.00 |
Gegrilde Reuze Gambas met look en tomaat, wilde rijst | 39.00 |
Scampi (10stuks) in Gember / kokosmelk /frietjes | 29.00 |
King Crab 300 gram / tomaat / look / rijst | 72.00 |
Het vlees van de rode koningskrab heeft een heerlijke zoete smaak en bevindt zich in de poten van de krab. | |
| |
| |
Hoofdgerechten - Pasta | |
Secreto met Linguine en Aziatisch getinte groenten | 28.00 |
De Secreto is een speciale snit van de schouder. Deze snit is alleen bij varkens te vinden. Men beschouwt dit stuk als het best bewaarde geheim van het varken. | |
Risotto met boschampignons | 24.00 |
Vegetarisch |
KIDS
Gentse Stoverij met frietjes | 15.00 |
---|---|
Burger met frietjes | 15.00 |
Kip met Appelmoes | 15.00 |
Kaaskroket | |
1 stuk: € 9,00 /2 stuks: € 15,00 |
NAGERECHTEN
Treasure box (chocolade mousse) | |
---|---|
Desserts are the most crucial part of any meal. | 12.00 |
• Never underestimate the power of chocolate | |
Dame Blanche | |
Crunchy Chocolat Skull | |
• The Classics | |
Citroensorbet | |
Kolonel met Rode bessen gin | |
Crème Brûlée | |
• Trends • | |
Carribean Coffee met gekarameliseerd ijs | |
Pink Kiss | |
Mascarpone - framboos | |
Zin in nog een drankje? Vraag gerust voor een plaatsje in onze lounge. |
PREMIUM CHARCUTERIE
Secreto 07 | |
---|---|
Het begint allemaal met een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes. Deze worden met geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven en om de 2 dagen in de rijpingskast gedraaid. | |
Dolce Zero | |
De Dolce zero wordt gemaakt van de beste Simmental dunne lende en vervolgens droog gerijpt met mokka en hazelnoten voor 8 tot 9 weken | |
Enigma Picanha | |
Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets | |
Enigma Picanha | |
Het gekruid staartstuk wordt dan licht gerookt op beukenhout voor een heerlijke gerookte toets |